Meewerkstagiair marketing gezocht

Meewerkstage-vacature

Weet jij wel raad met termen als landingspagina, content, linkbuilding en branding? En wil je hier meer over leren terwijl je jouw handen uit de mouwen steekt? Dan is deze stage dé plek om het studiejaar 2022 – 2023 mee te starten!

Wij zijn Werkgroup en ons kantoor is gevestigd in Aalsmeer. We hebben grote doorgroeiplannen en we hebben daar gemotiveerde en hardwerkende handen bij nodig. Vooral op het gebied van marketing en sales. We zoeken dan ook een leuke stagiair(e) die bij ons op kantoor komt meewerken. Het liefst voor vier of zelfs vijf dagen in de week.

Wat ga je bij ons doen?

We willen in september vol gas geven, dus we zoeken echt een meewerk stagiair. Er ligt een mooi adviesplan klaar, en samen met de (online) marketeer in dienst gaan we aan dit plan vervolgacties geven. Dat betekent onder andere:

 • (SEO) content schrijven en delen met onze doelgroep
 • linkbuilding waardoor onze websites een sterkere autoriteit krijgt
 • social presence: zorgen dat onze social media kanalen gaan groeien
 • actief meedenken over onze marketingstrategie en doelen
 • sparringpartner zijn en een echt onderdeel vormen van het marketingteam

Let op: je gaat voornamelijk op projectbasis werkzaamheden doen. Dat betekent dat je een aantal weken intensief kunt gaan werken aan één project en deze afrondt voordat het volgende project begint.

Wie zoeken wij?

Het belangrijkst vinden wij dat je veel interesse in marketing hebt en hierin wilt gaan doorgroeien. Je bent proactief en durft met ideeën en inspiratie te komen. Het zou mooi zijn als je voldoet aan onderstaande:

 • Je bent tweede- of derdejaars student in de richting van marketing, communicatie of bedrijfskunde;
 • Je hebt al verstand van marketing en wilt hier dolgraag in verder leren en ervaring op doen. Denk aan kennis/ervaring met bepaalde marketing systemen, zoals WordPress, Mailchimp en Meta Business Suite. En misschien heb jij wel grafisch vormgeving skills? Dan mag jij los met de Adobe programma’s;
 • We zoeken echt een meewerk stagiair, en bent voor minimaal vier dagen (het liefst gewoon vijf) in de week beschikbaar om bij ons op kantoor te werken. In ieder geval vanaf september, maar eerder beginnen mag natuurlijk ook!
 • Jij bent proactief, leergierig en vooral ambitieus om als onderdeel van de Werkgroup stappen te maken. Je hebt durf en laat echt zien wie je bent!

Waarom stagelopen bij ons?

Goede vraag, maar daar hebben wij ons op voorbereid!

 • Ten eerste wordt je door onze (online) marketeer intensief begeleid en ga jij dus veel van marketing leren.
 • Werkgroup is een organisatie met verschillende expertises. Jij maakt dus kennis met veel verschillende professionals waar jij veel ervaring van kunt opdoen!
 • Een heel gezellige en open werksfeer. Kopje koffie doen op onze sofa? Klaar voor een potje tafeltennis? Lekkere snack tijdens de vrijdagmiddaglunch? Allemaal mogelijk!
 • Buslijn 171 stopt direct voor de deur van ons kantoorpand, dus doe daar je voordeel mee!
 • Wij bieden jou een stagevergoeding aan op basis van het aantal uur dat je bij ons aanwezig bent in de week. Dit varieert van € 300 tot € 400 per maand.

Over Werkgroup

We kunnen wel een heel verhaal over onszelf vertellen, maar dat doen wij liever in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Wel geven we je een korte introductie van ons.

Werkgroup is een overkoepelende organisatie dat actief is binnen de HRM branche. Onze organisatie bestaat uit vier kleinere bedrijven:

 • Werkassist – een HR-bureau dat HR professionals aan zich bindt en HR-vraagstukken oplost bij onze klanten;
 • Werkreturn – een detacheringsbureau gespecialiseerd in Social Return dat mensen aan het werk zet die lastig aan een baan kunnen komen;
 • Werkverzuim – een regionale arbodienstverlening dat zich inzet om verzuim bij onze klanten te bekorten;
 • Peopleassist – een bedrijf dat een unieke digitale oplossing heeft bedacht voor zzp’ers en opdrachtgevers om conform wet- en regelgeving te ondernemen.

Enthousiast? Meer weten? Direct starten?

Als erkend leerbedrijf ontvangen wij altijd graag stagiaires en studenten die zich bij ons willen door ontwikkelen. Onze marketeer in dienst, Ruben, ontvangt dan ook graag jouw CV en een motivatie waarom je graag bij ons stage zou willen lopen. Je mag hem altijd mailen op r.feldblum@peopleassist.nl, of geef hem een belletje op 085 018 99 89. Tot snel!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email